Håll tummarna

God morgon!

Idag är dagen då jag spelar in What I Eat In A Day videon. Jag gick då upp för att laga min standard frukost (som ni kommer se i videon) och upptäcker då att elen har gott i en liten del av köket. Men just den delen har både ugn, micro och spis. Vi har nu försökt att lösa det problemet de senaste 20 minuterna men ingenting har fungerat. Men nu är han som kan lösa sånt här på väg hit så vi får hålla tummarna.

De jag beställde lite varor av i lördags svarade på mitt mail tidigt imorsse. De svarade att de inte kunde se att mina uppgifter stod där och att de då ej kunde göra någonting (exakt det som var problemet då det var mi kollegas uppgifter som skickades och ej mina). De bestämde då sig för att ta bort hela ordern och att jag skulle få pengarna tillbaka, vilket är en bra lösning. Så beställde idag hem (till mig från min dator) två hela lådor med bars plus åtta mellanmålsdrycker.

Men nu kickar vi igång den här måndagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s