Gym på Östermalm

Matbutiken jag beställde varor ifrån ska i alla fall ha ett stort plus och det är den snabba leveransen. Jag la beställningen igår och i eftermiddag är mina varor här. Har faktiskt aldrig smakat något av det jag beställde men det såg i alla fall gott ut, och eftersom jag beställde 40 stycken bars och åtta drycker hoppas jag att mina förhoppningar inte är för höga.

Jag kommer inte vara hemma under tiden de kommer levereras då jag har ett pass inbokat i gymmet på Östermalm. Har även tagit en promenad idag medan jag pratade i telefon med Isabelle om Marbella och vår lägenhet där. Det är så långt bort men ändå så nära. 30 måndagar kvar i Sverige innan det är dags… Känns även som ett väldigt smart val rent karriärmässigt då det är smidig resa till de vanligaste städerna jag kommer jobba i, bland annat London och New York.

Det var tänkt att jag skulle skicka en video till min agent idag som han kan använda som CASTING MATERIAL till de castings jag ej kommer kunna närvara på själv men tyvärr så är hela Stockholm snötäckt och vill ha videon filmad utomhus. Men så fort snön smälter bort ska videon filmas!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s