What I Eat In A Day

God morgon!

Nu är äntligen min första What I Eat In A Day uppe på Youtube och wow vad det var roligt att spela in den samt göra voice over. På så specifika frågor om modellyrket kommer det i de allra flesta fall bli en separat video kring det då mitt yrke är en stor del att mitt liv. Mina absoluta favoritlivsmedel är ägg, fisk samt bulgur då det är ett bra alternativ av kolhydrater för kroppen.

Förutom att ladda upp videon idag måste jag även städa. Jag vill som ni vet att allt ska gå så snabbt och produktivt som möjligt och det leder bland annat till extremt mycket kläder, förpackningar och produkter på golvet. Efter det ska jag ta en lång promenad i skogsspåret i Ensta. Det har blivit en liten rutin att ha telefonmöten medan jag går den rundan, föredrar absolut att ha mina möten över telefon medan jag rör på mig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s