Extrajobb

Hej!

Hade idag tänkt att spela in en video där jag packar till en fotografering som jag har på söndag där meningen är att uppdatera min portfolio. I den här fotograferingen kommer jag nämligen få ta med egna outfits då det ej är reklambilder för någon annan utan endast för mig själv som produkt.

Fotograferingen är på söndag och därför vill jag gärna ha det färdigpackat idag eftersom jag jobbar på kontoret lördag och söndag. Men eftersom min kollega är i Thailand så ringde idag min andra kollega för att fråga om jag kunde åka in och jobba, och som alla vet så tackar jag aldrig nej till extrajobb. Speciellt inte när det är en så sjukt bra arbetsplats.

Ska jobba här till 15.45 idag för att sedan gå till den Internationella Mode Butiken för att jobba där i några timmar. Hade tänkt att träna innan det men jag är inte den som har svårt att ändra på planer så det får bli ett kvällspass efter middagen ikväll. Har ni lätt för att ändra planer? Skicka in svaret under länken BERÄTTA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s