Blogga på Engelska

LÖRDAG!

Har idag tänk lite närmare på om det vore ett bra drag att göra om bloggen till Engelska med tanke på att de videor jag laddar upp är engelskspråkiga. Har bestämt mig för att göra det i samband med flytten till Marbella då det kommer vara mitt huvudsakliga språk som kommer talas överallt förutom i lägenheten.

Just nu är det så extremt mycket jobb (vilket jag älskar) men det har också lett till att jag måste ställa in en sak som annars vore rolig. Det var ju tänkt att jag nu på fredag skulle åka till Arlanda för att flyga till Berlin, men det finns det helt enkelt inte tid för, speciellt inte nu när jag kommer börja resa mer och mer med jobbet. Så nästa resa kommer vara Paris i slutet av April och jag kunde inte varit gladare, wow!

Försöker också komma på hur jag ska göra med min väska som ska packas ikväll inför portfoliofotograferingen imorgon. Ska hem och sminka mig direkt efter jobbet för att sedan åka till en middag vi är bjudna på och kommer förmodligen komma hem ganska sent. Men får försöka hinna packa väskan sent ikväll så det är gjort imorgon!img_2260

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s