Shoppa i Paris

Gud vad jag ser fram emot Paris. En barndomsdröm är att gå runt på Paris gator och köpa någonting dyrt, så det är precis vad jag kommer göra. Har kollat ut lite olika saker jag är sugen på att köpa men vilken eller vilka produkter jag bestämde mig för kommer ni självklart att få se så fort de videorna är färdigredigerade.

Nu väntar tre veckor där jag kommer jobba väldigt mycket, gå upp tidigt och komma hem sent. Men det kommer vara helt värt det eftersom mina arbetsplatser är så galet bra. Imorgon ska jag jobba hemifrån för att sen åka och träffa Zana och Madde för en kaffe på Stureplan. Efter imorgon kommer jag vara jobba på kontoren sju dagar i veckan från morgon till kväll. Men det är ingenting som jag har något emot eftersom jag ändå föredrar att träna på kvällarna.

img_2264

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s