TORR HÅRBOTTEN

I samarbete med Mjällbusters

Mjäll. Ett problem som är väldigt vanligt i Sverige och ett problem man helst vill vara utan. En torr hårbotten är någonting som de flesta av oss som tränar mycket upplever på grund av den frekvens vi har på när vi duschar håret. det är ett problem jag är glad att jag inte upplevt (än) eftersom jag inte känt mig trygg i hur jag skulle behandla det tidigare eller vilken produkt jag ska använda mig av.

Jag är riktigt glad över att berätta för er om en ny produkt som kommer komma ut till försäljning redan i September 2019. Det är ett mjällschampo som är utformat efter det nordiska hårda klimatet och riktar sig mot aktiva kvinnor och män som tycker att livet är roligare utan mjäll. Produkten är noga utformad för att hjälpa konsumenterna motverka en torr och irriterande hårbotten. Vi som tränar mycket och gillar känslan av att svetten rinner medan vi tar oss igenom de utmaningar vi satt upp för vår kropp, vi vet att den där efter-träning-duschen är riktigt nödvändig så man inte går runt med svettigt hår en hel vecka.

Men hårbotten mår inte bra av att ständigt få vatten på sig och sedan bli mer och mer torr samtidigt som Nordens vinterklimat är på väg in över landet för att torka ut huden lite extra. För mig känns det tryggt att veta att det finns ett riktigt bra mjällschampoute för försäljning redan i September. Det är verkligen en superbra månad att starta sin lansering eftersom det är då problemen med det hårda klimatet oftast börjar uppstå.

Designen på förpackningen är verkligen på topp eftersom man verkligen ser vilken målgrupp de har i sin marknadsföring. En förpackning av mjäll schampot kommer kosta 228 kronor, och det är verkligen ett pris som våra hårbottnar är värda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s