MODEL SKINCARE ROUTINE

Gud vad spännande!

Fick idag en superbra nyhet ifrån ett företag i Spanien. Är så galet taggad på att berätta det för er men det kommer jag göra lite närmare!

Som ni kanske sett redan laddade jag idag upp en video på min youtube kanel där jag visar er min MODEL SKINCARE ROUTINE. Jag personligen tycker att dessa typer av videor som har ett klart och tydligt syfte är de absolut roligaste att spela in och blir därför superglad över de frågorna ni ställt som gör att jag kan spela in dessa videor. För att ställa din fråga, gå in på länken BERÄTTA i menyn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s