Disneyland Paris

Sitter nu och äter en riktigt god tonfisk och avokado sallad efter en lååång helg. Fotograferades nyligen i tre timmar med en fotograf som var så galet bra på sitt yrke. Linnea var även med och hjälpte till lite med kläder samt hår. Det var verkligen tre riktigt bra timmar. Ni kommer inte få se några bilder innan de är färdigredigerade hos fotografen.

Idag fick även jag och Victor världens roligaste present. Vi fick en heldag på DisneyLand Paris av min mamma. Asså det är så sjukt roligt och kan knappt vänta på att gå in genom grindarna till en helt underbar park. Har varit där en gång tidigare men det har ej Victor. Det kommer bli en av de bästa dagarna 2019. Om det är någonting där vi absolut ej får missa, skicka in det under länken BERÄTTA.

Hoppas även att mina Hair Lust Gummies kommer snart. De skulle komma i början på den kommande veckan och jag hoppas verkligen att de är så bra som jag hoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s