Studentskiva

Då har paketet ifrån HairLust kommit fram och jag ska hämta ut det imorgon innan jobbet. Ska bli så extremt roligt och spännande att få testa om deras produkter verkligen fungerar så bra som de säger att de gör. Upp till bevis!

Ikväll kommer bli en natt där jag kommer gå och lägga mig lite senare än vad jag vanligtvis föredrar. Ikväll har Victor sin studentskiva med temat FILM. Vi kommer gå som två av mina favoriter ifrån en av mina favoritfilmer. Danny Zuko och Sandy Olsson. Ska bli riktigt roligt. Studentskivan kommer vara inne i stan så jag kommer ha ungefär en halvtimme på mig att göra mig i ordning när jag kommit hem efter jobbet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s