Bois De Vincennes

Idag fyller Victor år och av mig fick han en picknick i Bois De Vincennes. Det kommer bli så mysigt. Vi kommer köpa lite färskt bakad baguette, jordgubbar och allt man kan tänka sig för en ultimat picknick i Paris största park.

Idag hämtade jag även ut mina HairLust Gummies och jag började även spela in videon där man kommer kunna se vad tillskottet gjorde till mitt hår under fyra veckor. Kan det vara en ny rutin? Produkten i sig ser ut som små hallon och smakar som vingummin med extra sötma och även mjukare i konsistensen. Både Victor och Linnea tycker att dom ar riktigt goda men tyvärr tycker jag att de var alldeles för söta. Men om du gillar mjuka godisar med extra sötma kommer du nog tycka att de är riktigt goda.img_2947

Nu har jag även fått en del bilder ifrån fotograferingen och wow! Fotografer var så extremt duktig och gjorde verkligen bilderna levande. För er som sett min senaste bild på instagram vet ni även att han gjorde en supercool ljussättning som var helt fantastisk på bild.img_2941_facetune_19-03-2019-09-50-12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s