Boosta dig själv!

Igår fick jag hem typ världens mest motiverande leverans. leveranser var nämligen en keps samt en hoodie med MITT EGET namn på. Snacka om självförtroende boost så fort jag sätter på mig dom! Det är ju sån himla tabu att i Sverige göra just sådant också men det kan jag inte riktigt ta hänsyn till. Tycker att kepsen ser superbra ut på vår byrålåda och tröjan sitter superbra. Försökte fota en bild där man ser motivet på tröjan men det var svårare sagt ön gjort att ta en sådan bild snyggt haha!

img_2980img_2978img_2977

Victor kom nyligen hem ifrån sin körlektion och medans han var där kollade jag upp när jag ska ta körkort och kom fram till att jag nog ska göra det i Spanien eftersom vi ändå kommer vara där under lång tid och körkort tagna i EU gäller i hela EU. Läste även att det är lite svårare att ta i Spanien men jag känner också att det bara för mig att plugga in extra. Ingenting jag har något emot. Annars blir det i Sverige nu i sommar, fungerar också. Skicka in under länken BERÄTTA vilket land ni tog körkort i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s