HUDVÅRDSRUTIN

Ny video uppe! Asså jag vet inte vad som krävs för att jag ska vara helt bekväm med att filma, kan också vara att jag endast filmar när jag inte är i ”super duper mega glad mode” men nästa video kommer bli så galet bra. Veckans video visar hur jag tar hand om hy på bästa sätt innan jag går och lägger mig. Bloggen har haft lite dåligt med uppdareringar men det beror på att jag jobbat 10-19 både fredag och lördag och jag har helt enkelt inte haft tid. Men nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s