Vi ska bli med…

Nu kan jag äntligen avslöja det, så galet roligt och spännande att det händer och så rätt i tiden. Jag och min vän Alexandra ska bli med podcast! Känns som att podvärlden är någonting som just nu utvecklas otroligt snabbt och då känns det inte helt rätt att jag- världens extrovert inte pratar så mycket jag kan. Så det ska bli galet roligt!

Mina favorit podcasts just nu är Mitt i Livet, Fredagspodden samt Livet på Läktaren som tyvärr har en paus nu. Gillar podcasts där folk är brutalt ärligt och det är ingenting som kommer förändras i vår podcast. Namnet vet vi ännu inte men all utrustning har vi och det är bara att köra igång!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s