Vårväder

Idag var en riktig mysdag. Städaren kom vid 10 och medans han var här och gjorde allting skinande rent (han är så galet bra på sitt yrke) så bestämde jag mi för att ta en långpromenad och äta lunch utomhus. Eftersom detta är vår sista vår i Sverige vill jag verkligen ta vara på varje dag med bra väder, idag var en sådan dag.

Victor slutade tidigare än vanligt och gjorde mig sällskap efter ungefär en timme. Vi bestämde oss då för att tillsammans gå till mataffären i området där jag bodde förut för att köpa lunch. Vi köpte en väldigt typisk ”on the go” lunch i skogen. Det blev skagenröra på proteinbröd (kan vara bland det godaste brödet jag ätit) med salami och en light läsk. Det var sååå gott och vi satte oss på en liten träbro över en mini sjö i skogen.

Jag har även fått reda på ett roligt samarbete jag kommer ha om ca fem veckor på bloggen, ska bara testa produkten först 😉img_3068img_3067

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s