Gucci in Paris

”Jag älskar känslan av att köpa någonting riktigt dyrt till mig själv, så jag gjorde det”

Ett citat av mig och för mig. Jag vet att man i dagens samhälle inte får mäta glädje i pengar och framgång MEN varför får man egentligen inte det? Om det gör mig glad så gör det mig glad och jag planerar att vara väldigt glad i Paris. Har börjar kolla lite på et antal väskor ifrån Gucci samt Louis Vuitton.

Jag skrev även ut alla de olika sakerna jag är intresserad av och häftade ihop så jag kan se innan vad det är jag verkligen vill ha, eller om jag vill ha flera stycken. Vem vet? Imorgon kommer även min mamma åka hit till Täby för att shoppa lite till sig själv och sedan bjuda mig och Victor på middag tillsammans med min moster på en av våra favoritrestauranger.

Om två veckor kommer jag och Alexandra ha våran fotografering för våran podd och wow wow wow vad jag är taggad på den bilden. Det kommer verkligen vara våra personligheter till det extrema. img_3204img_2927

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s