Hjälp med husdjur

Inlägget innehåller annonslänk ifrån First Vet.

God morgon, länge sedan jag startade bloggen med ett morgoninlägg men nu har de tre extremt hektiska veckorna börjat lugna sig och blogg veckorna är back in business. Middagen igår var supertrevlig och även om det var mer ön 12 timmar sedan vi tog vår sista tugga av buffén så är vi fortfarande mätta.

Idag har jag endast ett möte inbokat vilket inte kunde vara mer lägligt eftersom både jag och Victor vaknade upp med feber. Ska dock försöka ta mig ut lite i spåret för en promenad bara för att få någon typ av motion och inte bara ligga i sängen.

Men i alla fall, om vi ska prata lite om FirstVet. Jag kommer ihåg när min moster hade ringt till min mamma för att berätta att hennes katt hade ett stort sår över hela ögat. Min moster var såklart orolig eftersom katten drog sig undan och ej var sig lik. I ett sådant tillfälle är det tur att ett företag som FirstVet finns tillgängligt. Det fungerar genom att du får direktsamtal med en veterinär som snabbt kan sätta en diagnos på din lilla vän. Det är även kostnadsfritt för dig att skapa ett konto så oavsett om du har användning för det eller inte i dagsläget så har du i alla fall ett konto ifall situationen som ej får hända händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s