Residencia

Lämnade idag in skattedeklarationen och jag måste bara säga att trotts det höga trycket levererade skatteverket riktigt hög service och var systematiska, snabba och supertrevliga. Ett stort plus till deras service.

När jag var där frågade jag även om hur vi kommer betala skatt under det halvår (minst) vi kommer vara boende i Spanien. Hon svarade då att det ej var några konstigheter plus att jag har ett riktigt bra företag som kommer hjälpa mig med residencia när jag är på plats. Sen försöker jag även hitta någon form av mail till Norweigan då vi vill köpa till ett extra bagage till flyget men det verkar vara enklare att ringa.

På tal om något annat än Spanien så åker vi till Paris (!) om tre veckor. Sååå roligt och jag är så galet taggad på att åka tillbaka dit. Jag har varit där en gång tidigare men då spenderades dagarna bara på DisneyLand, vilket jag självklart inte hade någonting emot. Denna gången kommer fokuset ligga på att upptäcka staden och shopping. Det blir även en heldag på DisneyLand Paris båda parker. img_2934

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s