Hur Du Flyttar Utomlands

Jag och Victor har börjat kolla på min absoluta favoritserie, även den enda serien jag någonsin följt haha. The Walking Dead. Jag är en person som sällan gillar att bara sitta ner och kolla på serier men eftersom jag är sjuk och har varit sjukt produktiv senaste dagarna var det dags för både kroppen och hjärnan att vila.

Senaste dagarna har jag fyllt en pärm med massa papper vi behöver till Spanienflytten samt gjort kompletta listor på vad vi behöver göra fram till flyget går och även under första månaden där. Har även gjort bra-att-veta information som man oftast ej har i Sverige som tex vilka helgdagar som gäller där nere. Ska fixa information om bilhyrning, bilköp samt göra en komplett punktlista på hur bostadsköp går till där nere. Jag vill verkligen ha all information samlad så jag kan vara så produktiv som möjligt.

Alla papper och saker man måste göra för att flytta utomlands har varit en djungel fram tills man har besökt alla sidor som finns och adderat ihop för att få en tydlig slutsats. Vi flyttar ändå till ett EU land. Har därför börjat fundera på att hjälpa andra med detta. Med att få all information samlad och en tydlig ”Gör sådär, steg för steg” lista att följa utan att besöka alla Flashback trådar och myndigheter som finns. Jag återkommer om den idéen lite närmare inpå.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s