Det här borde alla göra

Idag gjorde jag och en av mina närmsta vänner någonting jag tycker att ALLA borde testa och se om de kan göra. Vi möttes upp på Östermalm vid lägenheten hon hyr tillsammans med sin pojkvän och gick för att kolla i affärer runt Stureplan och NK. Jag hittade en sjukt snygg väska inne på Mulberry men även på Michael Kors där jag inte förväntade mig att hitta något.

Men det vi gjorde sen är vad som faktiskt spelade roll idag. Vi gick till BlodCentralen för att ansöka om att få bli blodgivare. De tog grundläggande tester för att se syreupptagningen, kände på ådrorna eftersom inte allas ådror klarar av en så tjock nål. Men för oss både såg allt superbra ut så då fick vi fylla i en hälsoundersökning samt samtala med en sjuksköterska. Efter det var godkänt togs fyra olika prover och sen fick vi sätta oss ner och fika. Allt tog ungefär 45 minuter och sköterskorna var så extremt trevliga och dom uppskattade verkligen att vi var där. Blodet kommer lämnas efter parisresan och den känns så bra.

Genom att lämna blod en gång räddar du antingen tre vuxnas eller fyra barns liv, känns som en självklarhet att göra något så lätt för oss men livsviktigt för fyra andra människor. Gå in på GEBLOD.NU för att se var din närmsta blodcentral ligger.

Efter det gick vi till Espresso house för att ta en liten fika och deras kombucha var tyvärr inte lika god som den såg ut så det blev istället en raw boll för mig, super god.img_3380img_3393

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s