Poddbild

Ni vet när det är sådär jobbigt nära till en resa (lärt mig att det heter resfeber). Det är liksom inte så pass nära men ändå riktigt nära. Does that even make sence? Nu är det 11 dagar tills vi flyger till Frankrike och jag har redan bokat taxin till Arlanda. Taxin kommer komma 03:45 på tisdagen vilket känns som en bra tid då vi kommer vara på flygplatsen ca två timmar innan vi lyfter.

Vi har ju hyrt en lägenhet där och igår fick jag ett mail där alla koder och nycklar osv ligger någonstans samt närmsta tågstation. Vilket gör att det bara känns ännu mer ”jobbigt nära”.

Jag ska snart gå ut på en promenad för att hämta några paket jag ska ha ett samarbete med som snart kommer komma upp här på bloggen. Sen ska jag börja kolla på vad jag vill packa med till poddfotograferingen på söndag till min och Alexandras podd. Såååå spännande! Vi ska fotografera med en superbra fotograf som jag jobbat med tidigare. img_2941_facetune_19-03-2019-09-50-12.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s