Hjärtformade ägg

Jag ska försöka laga nån form av mysig lunch till Victor imorgon. Har tänkt att typ steka ägg i en hjärtformad pepparkaksform (får väl ta en gran om hjärta inte finns) och göra nån form av toast av det. Jag håller hoppet uppe om att det kommer bli galet bra. Innan det ska jag iväg på ett möte innan jag ska hem och bestämma vilka kläder som ska med till Paris, och självklart är det jag som bestämmer vad både jag och Victor ska ha med.

Jag vet inte riktigt vad man har med sig till Paris och hur mycket man ska matcha varandra och inte. Men kläder är ett av mina största intressen så det kommer inte vara någonting som är jobbigt att plugga på lite. img_3531

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s