Hur du får glansigare hår

I samarbete med Svensk Hälsokost!

Jag har under en tid fått testa en produkt ifrån Elexir Pharma som heter hair supply. Produkten i sig är små tabletter man tar två om dagen. Vad som skiljer dessa produkter ifrån andra som jag reagerade på, är att de har rimliga mängder av de olika komponenterna i sig. I vissa produkter ser man flera tusen procent av DRI (dagligt rekommenderat innehåll) medan dessa ligger på 50-100% per daglig dos (två tabletter). Jag personligen tycker verkligen att det är ett stort plus då det ej är bra med överskott av vitaminer.

Om du vet att du äter mycket av flera komponenter i tabletterna kan du till och med ta en tablett om dagen. Riktigt bra dosering av Elexir Pharma!

Resultatet

Det tog endast en och en halv vecka för mig att märka skillnaden på kvalitén av naglarna. Dom blev vitare, starkare och på grund av att de blev starkare växte de även längre utan att gå av eller bli sköra längst ut. Håret märkte jag endast att det blev lite glansigare men för att få längden att bli märkbar tror jag att man behöver använda produkten under en längre tid än vad jag gjorde. Men att jag märkte så stor skillnad på naglarna är ett bevis på att det fungerar.

Åsikter

Jag har personligen väldigt lätt för att svälja tabletter vilket ledde till att det inte var någon stor grej för mig. Produkterna smakar inte så mycket vilket jag tycker är riktigt bra då jag inte vill känna någon tablettsmak det första jag gör på morgonen. Jag tycker även att det är extremt lätt att använda Elexir Pharma Hair Supply eftersom det är en till två tabletter man tar och sen har man bättre naglar och hår, det är så enkelt.

Tack Elexir Pharma och Svensk Hälsokost för att jag fick testa denna produkt!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s