Randigt i paris

Goood morgon!

Förmodligen så påpekar alla bloggare samma sak just nu men wow vilket väder vi har. Igår började vi packa till Paris och la fram outfits vi ville ha med samt som man kan kombinera. Vi reser ju med handbagage vilket är det jag alltid gör på grund av att jag ej vill vara kvar på flygplatsen en timme när man istället kan sitta på en restaurang och drick ett glas champagne.

Jag tänkte först att det känns lite långsökt att ha randiga tröjor i Paris men samtidigt så är det riktigt snygga tröjor och det kommer bli riktigt fina bilder! Fick även nyss ett till jobb som jag är så galet taggad på. Men mer om det får ni veta senare. img_3533

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s