31 RUE CAMBON

Ni kan ju gissa på min instagram story hur bra jag har haft det denna semestervecka. Vi spenderade en underbar dag på DISNEY Land Paris och jag shoppade även ifrån en av de mest legendariska butiker i hela modevärlden.

31 Rue CAMBON. Butiken Gabrielle ”Coco” Chanel själv öppnade som den första Chanel butiken någonsin. Det är butiken som har de sjukt fina vita kassarna och förpackningar. Servicen där var verkligen världsklass och de serverade en riktigt god champagne. Champagne serverades det även på Louis Vuitton efter jag köpt en riktigt fin sak.

Är nu påväg hem ifrån kontoret för att spela in en video där jag visar upp vilka produkter jag köpt. För det som är intresserade av priser så kommer jag självklart berätta vad det kostade, både euro och sek. Jag har aldrig förstått varför det är ”fult” att berätta priser på det man har köpt, alla vet redan att de produkterna är dyra så varför skulle jag då inte kunna berätta om priset?

Imorgon ska jag och Alexandra fotografera vår poddbild, såååå roligt! Det är sån professionell fotograf som alltid gör sitt jobb på det absolut bästa sättet man kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s