Båttillbehör

I samarbete med MarinaMan!

Äntligen är sommaren på väg. Sommaren som kommer bestå av resor, jobb och båtturer kring Stockholms Skärgård. Att åka runt med båt innebär för min svärfamilj båttillbehör och för mig så innebär det att ha mysiga kläder som samtidigt är riktigt sköna. Någonting  jag verkligen uppskattar är att inte behöva sitta och leta efter de sakerna jag vill ha, jag vill ha allting samlat så jag kan investera min tid åt att vara produktiv.

Det är ett av mina kriterier som MarinaMan levererar. De hjälper dig att samla båttillbehör, kläder, båtvård, segling och mycket mer som du kommer se på hemsidan. För dig som även vill tänka lite extra på miljön så har de även gjort en hel kategori om just miljövänliga produkter. Jag tycker att det är underbart att se företag som förenklar det hållbara levnadssättet för oss konsumenter.

Dom har även någonting som jag har haft svårt att hitta. Snygga flytvästar. Deras uppblåsbara västar gör det lätt at matcha med en outfit utan att det skär sig eller täcker det plagg du vill bära för dagen. Dom finns i flera olika färger så det är bara att välja vilken färg som du känner dig som bäst i, medan du säkrar ditt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s