Köpa iPad

Spelade nyss in videon där jag visar upp de produkter jag köpte i Paris på Chanel och Louis  Vuitton och möttes sen av ett besked jag ej ville ha. Jag redigerar via ett program på mobilen och skulle därför ladda över filmerna från kameran till mobilen, logiskt. Men när jag då skulle ladda över så stod det att utrymmet på mobilen var fullt och att jag ej kunde ladda ner filmerna jag precis filmat.

Har aldrig haft behov av stort utrymma på mobilen så har aldrig reflekterat över hur många GB mi  iPhone har, och helt plötsligt är jag beroende av utrymmet? Men har därför bestämt mig för att köpa en iPad (med galet mycket mer GB) innan vi åker till Dubai om den månad och fram till dess låter Victor mig använda hans mobil ör redigering. Vet ni något specifikt man ska kolla efter när man köper en iPad? Jag behöver varken surf till (tack vara min underbara mamma) eller något super High Tech, färger är dock viktig då den måste vara i guld.

img_3534

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s