Nischad youtube

Ska nu börja packa inför poddbilden som ska tas idag. Kan tyvärr inte berätta vad det är för produkter jag kommer packa ner än då det skulle förstöra hela överraskningen för er när podden kommer ut. Vi har första avsnittet inspelat, redigerat och snart är det släppt. Så taggad!

Jag har också bestämt mig för att göra om min Youtube kanal och ha en helt annan nisch. Nischen är nu mera ”luxery” vilket gör det enkelt för mig att ha kontinuerligt innehåll och samtidigt berätta saker jag genuint brinner för, som videon i förra inlägget ni sett.

Nu när vi har en nischad kanal kommer det bli så mycket enklare för er att säga till vilka typer av videor ni vill se. Förslag på videor jag är intresserad av att filma i dagsläget (som jag också kollar extremt mycket på i dagsläget) är:

  • Fashion Items I Cant Stand
  • Wardrobe Clear Out
  • How to save and still be able spend Money

Gå in på fliken BERÄTTA och kommentera vilken video ni helst vill se, eller om det är något helt annat.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s