Vad har man på sig på studentmottagningar?

Vi har nu fått se poddbilderna och kan konstatera att fotograferingen gick superbra. Det blev verkligen enligt visionen vi hade. Vi måste dock spela om vårt första avsnitt då det förra blev så rörigt enligt Alexandra som redigerar. Det tvivlar jag dock inte på, jag har en tendens att tänka fem meningar fram (så enligt mig har jag redan pratat klart). Men nu har vi en bättre struktur (dvs en struktur) så det kommer bli så galet bra.

Ska spela in en ny video nu på morgonen medan Victor har sin mösspåtagning. Ska sitta och göra lite research innan samt kolla med Zana när det var vi skulle ses. Vi ska nämligen göra en extremt viktigt sak idag som det verkligen är en ära att kunna göra och ja kommer även uppmana alla av er att försöka göra densamma. Vi kommer tillbaka till vad det är lite senare.

Vad har man på sig på sin pojkväns student? Jag har funderat på att ha en guldig klänning med en vit blazer över eller en typ av kavajklänning. Har hittat en sida som har fina kläder men jag vet verkligen inte vad jag ska ha. Jag vill ju självklart vara lite over the top. Så som jag är. Gå in på fliken BERÄTTA i menyn och länka vilken hemsida du tycker att jag ska köpa klänningen ifrån.

img_3800

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s