TRY ON SHEIN

Har ingen aning om varför jag känner mig så irriterad idag. Kanske beror på vädret? Om man är en människa som påverkas mycket av vädret kanske inte Sverige är helt optimalt, men vi flyttar ju också om sex månader så då blir det slut på det haha.

En av mina favorit youtubers tipsade i en video om sidan SHEIN som ska ha riktigt fina kläder men till väldigt låga priser. Jag gick in och kollade och bestämde mig för att beställa lite klänningar. Jag hoppas verkligen att kläderna lever upp till bilderna. För att göra plagget rättvisa sida vid sida med de uppvisade bilderna på hemsidan måste man stryka kläderna. Kommer göra en TRY ON senare när kläderna kommit där jag kommer visa hur de sitter jämfört med bilden.

Jag är personligen väldigt väldigt noggrann me de kläder jag väljer att ha på mig och vill absolut inte ha någonting som är av sämre kvalitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s