ETT ÅRS JUBILEUM

ETT ÅR AV BLOGGEN IDAG!

Idag är det exakt ett år sedan jag började blogga på egen domän. Så roligt och framförallt en så stor, positiv och välbehövlig investering. Förra året låg vi totalt på 3188 besökare och redan i år har vi slagit det med 3510 stycken!!! Mitt mål är självklart att vi ska komma över 4000 innan sommaren är slut, vilket jag absolut tror att vi kommer i den här takten.

Märker tydlig skillnad på att många fler av er hellre läser än att kolla på mina videor (vilket kan bero på att jag ännu inte är helt hundraprocentig framför videokameran eller att videorna är på engelska) så kommer därför börja skriva BÅDE på engelska och på svenska när bloggen egentligen var tänkt att helt ändra språk i samband med flytten.

Har idag på mig min nya Louis Vuitton väska för första gången sen Paris. Tack vare att den är både varm och kall i tonen kan jag matcha den med detsamma, tur för mig eftersom min varma kappa är grå och den beigea pälsen tvättas. Sånt galet bra köp.

img_3954.jpg

En reaktion på ”ETT ÅRS JUBILEUM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s