Studentpresent

Guuuud vilket tråkigt väder, men det gör bara att jag längtar ännu mer till Dubai. Victor tar studenten några dagar innan vi åker och som tur är läser han väldigt sällan bloggen, speciellt nu när han har fått förbud ifrån mig att göra det… Jag behöver prata av mig angående hans studentpresent. Han har ingenting ifrån Louis Vuitton än så jag har planerat att inviga hand lilla samling.

Funderade först på att köpa en slips eller sån där näsduk man har i fickan på kavajen men vill samtidigt köpa någonting som han kan ha på sig varje dag. Har därför tänkt på att köpa en halsduk till honom. Men vet verkligen inte vilken färg. Han har en mörkblå rock så det känns tråkigt att köpa en svart då det kommer göra outfiten låg. Det lutade mot en röd slips men röd på halsduk är verkligen inte hans stil. Får nog bli en Navy Blue.

Eller någon helt annan typ av accessoar men har svårt att se att han skulle bära en annan accessoar. En kalender vore någonting men inte en chans att han skulle använda den. Om ni har några tips, skicka in dom under länken BERÄTTA i menyn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s