Frågor till poddcast

Så länge sen jag använde denna jackan men den är precis lika mysig och varm som sist. Min kollega frågade igår om jag kunde åka in till kontoret idag och som tur är så kunde jag det eftersom enda planen jag hade idag är klockan 16.30. Jag och Alexandra ska spela in det som kommer vara vårt första poddavsnitt idag, asså det kommer bli så roligt och vi fungerar så galet bra ihop i en poddstudio. Vi blir liksom avslappnade så fort hon trycker på record.

I avsnittet kommer vi ha ett segment där vi ställer snabba frågor till varandra, dvs att man måste svara snabbt. Jag kommer ta med några frågor ifrån er och för att eventuellt få svar på din fråga skickar du in den HÄR.  Vi ska även kolla och bestämma bilder ifrån fotograferingen vi hade i måndags. Vi har fått se bilderna lite snabbt men har ännu inte valt. I det här avsnittet (vi spelade in ett annat innan jag åkte till Paris) kommer vi försöka hålla e tydlig röd tråd och inte avbryta varandra.

Har ni också en sån vän som börjar prata i slutet av er mening och vise versa? Både jag och Alexandra gör det emot varandra men det är ingen av oss som tar illa upp eller tänker på det då vi båda pratar så. Men när man som lyssnare hör det så låter det så galet kaosigt och det är största anledningen till att vi spelar in ett nytt. img_4008

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s