Studentpresent!

Jag blir så galet motiverad av att läsa andras bloggar. Speciellt när det känns äkta och inte bara ett inlägg som ska vara ett inlägg för sakens skull. Asså jag har varit så trött de senaste dagarna (förmodligen av blodgivningen då det enligt sköterskan kan påverka mer om man är lång och smal) så tyvärr föll jag lite in i kategorin som stressade upp ett inlägg igår. Så därför fyller jag på lite nu.

Sitter nu inne på Östermalmskontoret vilket jag även gjorde igår. Jag kollade på produkten på företagets hemsida och såg att produkten fanns i butiken vid Stureplan. Så jag gick till Louis Vuitton och såg då att det var 40 minuter väntetid på grund av att det var rusning eller nåt. Jag gick runt så länge för att kolla på de senaste designerna samt en väska jag funderar på att köpa.

Jag fick till sist prata med en supertrevlig kille och jag visste ju redan vad jag ville ha vilket han måste tyckt va så skönt då väntetiden bara växte. Jag var osäker på färgen över bilderna jag sett men wowowowow vad fin den var i verkligheten. Jag hade sån tur eftersom det även var den SISTA dom hade kvar. Det har typ blivit min grej att köpa de sista exemplaret Louis Vuitton har i sina butiker haha!

Jag köpte iallafall produkten och bara väntar på att det ska bli närmare Victors student, han kommer bli så galet glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s