Hur mycket kostar det att ha en blogg?

Om ni bara visste hur länge jag satt med redigeringsprogrammet framför mig igår och försökte ändra färgen på menyn i bloggen. Asså vi pratar inte om en kvart eller så utan vi pratar om två timmar varav en och en halv timme gick åt att försöka hitta menyfärgen. Behöver förmodligen uppgradera mitt ”paket” som det heter. Alltså det jag betalar för att få driva den här bloggen med mitt domännamn och inställningar.

Just nu har jag ett ”personligt bas paket” eller vad man ska kalla det som kostar typ runt tusenlappen per år, så inga stora summor. Har länge tänkt på att jag måste uppdatera ”paketet” till Premium som endast kostar någon femhundring extra. För varje år du använder programmet ökar kostnaden. Men vad du tjänar på att ha de olika ”paketen” täcker dom kostnaderna ganska snabbt om dus er och behandlar det som ett yrke. img_2929

För övrigt känns det ju så kul att det äntligen blivit nåt annat än grått väder. Det betyder fler bilder och framförallt fler utom husbilder. Asså jag tycker typ inte att det finns mycket tråkigare än att bara lägga upp inomhusbilder. Jag lägger upp en del studiobilder men det är liksom själva fräschheten i bilden som jag vill åt, vilket både studio och fint väder utomhus bidrar till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s