NYTT UTSEENDE

ASSÅ SER NI HUR BLOGGEN SER UT???? SÅ GALET SNYGG ÄNTLIGEN!!!!

Jag valde då att uppgradera till Premium paketet på en gång eftersom jag INTE vill ha en ful hemsida och asså wowowow. Har försökt att koda css i tjugo minuter men sen hittade jag nån annan väg på nått sätt. Asså min lycka när jag hittade var jag kan byta färg på menyn var magisk!

Nya uppdaterade bloggen innehåller först och främst ett färgtema som är så extremt vackert. Det matchar och visar upp en enhetlig webbplats med en widget som börjat med en bild som även passar bra in i färgskalan. Nu blir det även superenkelt för er att kunna veta när jag lagt upp ett nytt inlägg. Fyll i din e-post så får du ett mail så fort ett nytt inlägg är uppe, så smidigt!

En sak som jag verkligen ser fram emot är översättningsfunktionen. Ni är ganska många som läser min blogg utanför Sverige och nästan varje dag är det runt tjugo personer ifrån andra länder som kommer in på bloggen. Därför känns det superkul att ni nu kan läsa inläggen på flera olika språk!

Skicka in vilken din nya favoritfunktion är under länken BERÄTTA i menyn.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s