Avengers End Game

Igår kväll var jag och Victor och kollade på den nya filmen Avengers END Game innan den spoilas av folks snapchat stories. Förstår mig inte på er som lägger ut slutet på social media helt ärligt…

MEN IAF filmen var riktigt bra förutom att den var lite seg ibland. Men tror att jag uppfattade den som seg för att jag ständigt vill att det händer saker. Har verkligen märkt av det på sistone, nu har jag ett nytt projekt på gång men det är ett långdraget över flera år. Så fort jag inte Har ett projekt eller agerar produktivt är det som att alla mina celler säger ifrån och jag blir riktigt stressad. Jag klarar inte av att ha en lugn vardag, så jag försöker nu komma på nåt företag att starta som jag samtidigt ska brinna för medan de här projektet bygger upp sig under några år…

Är nu påväg till kontoret, men inte Östermalmskontoret. Är nu påväg till ett nyt kontor i Solna. Super spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s