Första dagen på ett nytt jobb

Första dagen på nya jobbet gick superbra och jag har sån tur att ha två kontor där kollegorna är riktigt trevliga och har en bra gruppdynamik. Jag minns mitt första jobb jag hade på ett företag i Västerås där det var en kille som tyckte att det var helt okej att trycka ner sina kollegor, gissa om min personlighet gjorde att jag sa till.

Jag har alltid varit väldigt resultatorienterad och jag vet att det inte blir bra resultat om teamet inte känner sig trygga eller uppskattade, känns så bra att nu ha två arbetsplatser som har precis samma värderingar!img_4120_facetune_06-05-2019-16-33-34

Spelade igår in en video som kommer komma upp imorgon. I videon berättar jag om vilka designer väskor jag är glad över att jag inte köpte. Allt ifrån en stor Louis Vuitton väska till en pytteliten Gucci väska. Väskor som helt enkelt är värt att lägga ner sina pengar på MEN som jag varit riktigt nära att köpa. Även en annan accessoar som jag vet att många av er väldigt gärna vill ha.

Skicka in vilken video du vill se under länken BERÄTTA i menyn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s