Ta en risk once in a while

Asså det har varit en sån hektiskt dag på jobbet, och ni vet att jag älskar det. Men just nu tänker jag bara på Spanien flytten och hur galet mycket jag ser fram emot den. Jag ser fram emot att bryta mig loss från det svenska samhället, från det här ”säkra före det osäkra” tänket och att folk inte vågar ta risker. Ni kommer få se på en jävla stor risk om några månader, be prepared 😉

Här ser ni den senaste videon om vilka designer väskor ni absolut inte ska köpa som en investering samt de som är helt… vad jag beskriver det som ”ridiculous).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s