Designa ditt badrum

I samarbete med VIRAB!

Finns det något rum som kan vara mer goals än badrum? Jag vet inte hur det är med e men jag älskar att kolla på fina badrum som är enhetliga, personliga och ett badrum man bara vill gå och tvätta ansiktet i på morgonen. Tricket de använder sig av i dessa typer av bilder är någonting som är så enkelt men ändå så bortglömt. Det jag syftar på är detaljer…

Detaljer gör en extremt stor skillnad i sitt badrum och kan få hela rummet att gå ifrån ett ”badrum” till DITT badrum. Man vill att det ska vara ett ställe som är lika uppiggande på morgonen som lugnande på kvällen. Utan detaljer ser det oftast tomt ut och med fel detaljer er det bara inte bra ut. Vad du tycker är fel detaljer är helt upp till dig och det är en del av  vad som gör badrummet perfekt för just dig.

Jag kommer berätta om en specifik detalj som gör en så enormt stor skillnad på slutresultatet. Vad vill du ha dina noga utvalda handdukar på? Självklart något som får handduken och väggen att se enhetliga ut! Det kan vara en djungel att försöka hitta en snygg, personlig och bra kvalitet handdukstork. På Virab.se hittar du flera olika serier med en mängd olika designer. Jag la märkte till en specifik på deras hemsida som heter EROS HANDDUKSTORK. Jag tycker att det är en sån unik och intressant design och jag kan verkligen tänka mig vilken personlighet den skulle ge till vårt blivande badrum i Spanien.

Personligen så tycker jag att handdukstorkar är en produkt som kan få ett helt badrum att se annorlunda ut och addera en personlighet på hela inredningen. Skicka in vilken av produkterna som är er favorit under länken BERÄTTA i menyn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s