NYA PODDAR

Jag har aldrig trott att det är skillnad på kaffe och kaffe men jokes on me. Nu när jag jobbar med ett av världens största kaffebolag har jag fått mig en rejäl utbildning inom området. Fått feta skillnaden so skapas beroende på var produkten är odlad och vad rostning egentligen gör med bönorna. Fick idag sitta och testa olika sorter och jag har kommit på att jag föredrar kaffe som är odlat i Indonesien och är mörkt rostat. När tror man att man att man nånsin kommer veta det haha!

Men någonting mer som är så gaaaalet roligt är att PODDEN ÄR UTE!!! Det är första avsnittet och självklart är vi så mycket nybörjare man kan bli men måste ändå säga att Alexandra är riktigt bra på att redigera redan nu. Vi har även världens snyggaste intro som är personlig, elegant och intressant. Asså jag kan ju verkligen inte redigera what so ever så ni förstår ju hur imponera jag är över Alexandra! För er som tycker att den är lite snabb så ha inställningen på 0.9!

Vad tycker ni om vår poddbild förresten? Haha vist är den underbar! Den är tänkt att driva med oss själva genom att förstärka våra personligheter till typ max. Älskar det och är superglad över att kunna jobba med en så talangfull fotograf.

Ni hittar podden på en sida jag aldrig hade hört talats om förut men tydligen är den en av sveriges största för poddar. Ladda ner appen PODBEAN och sök på vår podd….

” HAR DU HÖRT DEN OM BLONDINEN?”img_4179

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s