Flytta till USA

Mina dagar är så fullspäckade nu för tiden. Startar 06.45 och slutar runt 19 på kvällen. Jag och Victor har idag börjat fundera på om vi ska köpa en bostad i Spanien efter de sex månaderna vi kommer bo där eller om vi ska… någonting som känns som ett rimligt nästa steg och någonting vi båda vill. Flytta till USA!

Vi tänker att vi antingen ska flytta till New York eller L.A under sommaren 2020, alltså bara någon månad efter vi kommit tillbaka till Sverige ifrån vårt halvår på solkusten. Då planerar vi alltså att flytta dit permanent. Jag vet att det ska vara krångligare att få godkänt till att stanna där än i annat EU land men samtidigt så är det ju så att om nån annan kan så kan vi. Superspännande iallafall och det blir perfekt efter vårt halvår i Spanien att bosätta oss där vi faktiskt vill bo. det är 99% att det blir New York eller Lo Angeles och 1% att vi bor kvar i Spanein. Men det fina med det hela är att man kan alltid ändra sig, och hur underbart är inte det?img_3526

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s