HAIRLUST GUMMIES REVIEW

Det här kan ha varit det absolut otippade jag varit med om. Den här reaktionen förväntade jag mig absolut inte av ett kosttillskott. Var idag hos läkaren för typ tionde gången under de senaste två månaderna för att utreda de utslag som uppkommit i hela mitt ansikte. Läste nyligen på en annan blogg att fler personer fått utslag av HairLust Gummies.

Jag har inte haft en enda tanke om att det kan ha varit hårvitaminerna fram tills idag när läkaren var säker på sin sak. Hon frågade mig när utslagen började och jag svarade att de startade vecka x. Hon frågade om jag startade med något annat i samband och jag svarade då lite kort att jag började med HairLust Gummies men sköt iväg det snabbt igen.

Hon fastnade då vid att jag nämnde hårvitaminer och började med en mängd frågor. Hon bad mig viss bilder av utslagen i slutet av den månadslånga hairlust behandlingen och utslagen (när de är som värst) nu. Och jag kan helt ärligt säga att när det är som värst nu inte ens är i närheten av hur det var i slutet av behandlingen!

Läkaren är nu 100% säker på att det är en reaktion på de hårvitaminer jag var taggad på att ha ett samarbete med. Jag frågade HairLust och de svarade att folk har fått utslag av liknande produkter men inte just deras (vilket låter väldigt suspekt). Jag har frågat dom ytligare frågor för att få svar på vad det är som utlöser en sådan här reaktion på vissa personer, har ännu inte fått något svar.

En reaktion på ”HAIRLUST GUMMIES REVIEW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s