Köpa lägenhet?

Jag har en sån rolig sak att berätta för er angående podden. Vi har nu börjat på en ny plattform där avsnitten kommer laddas upp tills ni kan lyssna på Spotify. Plattformen är SOUNDCLOUD där ni söker på HAR DU HÖRT DEN OM BLONDINEN!

Vi spelade in igår och inspelning sträckte sig till över två timmar så avsnittet ni kommer höra i veckan kommer vara längre, intressantare och ja även långsammare haha. Anledningen till att förra avsnittet var väldigt snabbt är på grund av en knapp som skulle ta bort alla långa pauser men som sen även tog bort varje paus… mellan varje ord. MEN nu vet ni anledningen och kan se fram emot veckans avsnitt.

För att uppdatera er om ordern från SHEIN så har den inte kommit ännu. Men den har landat i Nederländerna nu vilket betyder att den borde vara här inom några arbetsdagar, superkul! Någonting jag också måste göra nu i veckan är att kontakta U.S Ambassaden för att få svar på de frågor vi har angående vilket visum vi ska ansöka om. Det lutar åt att det blir arbetsvisum då det ligger mest i linje med våra planer.

Vi har också börjat kolla på lägenheter vilket känns så gaaaaalet!!! Vi hade planerat att köpa lägenhet på Önstermalm och sen helt plötsligt ska vi flytta till spanien och efter det blir det Manhattan! Shit vilka två år vi har framför oss!img_3988_facetune_02-05-2019-19-15-13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s