Bästa serien?

Gårdagskvällen var en supermysig söndagskväll. Som ni vet så jobbar jag de flesta veckor varje dag, vilket jag älskar så länge jag får typ tre timma i veckan åt att bara koppla bort allt. När jag menar ”koppla bort allt” menar jag att kolla resor och söka information samtidigt som jag kollar på The Walking Dead. Vi är i slutet på säsong 6 och den är så gaaalet bra, bästa säsongen hittills.

Hur gilla ni att jobba? Föredrar ni att jobba fem dagar i veckan och sen koppla bort jobb två dagar? Personligen har jag väldigt svårt att se mig själv göra något sånt då jag aldrig vill ha ett jobb jag känner att jag vill koppla bort. Om jag skulle få en sådan känsla av någonting skulle jag sluta göra den saken, för som det står på min skyllt.. I´M ONLY DOING FUN SHIT.img_4290

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s