HAIRLUST

Nu har jag några bra nyheter om företaget HairLust. Trotts att deras HairLust Gummies inte fungerade för mig då de gav mig en allergisk reaktion så måste jag säger att de personerna jag varit i kontakt med verkligen har förstått problemet och varit riktigt trevliga.

De hade kunnat välja att inte svara på detta alls och fortsätta utan uppföljning MEN dom valde istället att förstå hur detta kändes för mig och vara riktigt service minded. De frågade mig om det finns någonting de kan göra som kompensation och nu ska de skicka ut andra produkter som man ej äter osv då vi ej vet det exakta ämnet jag ej tål.

Riktigt plus att för att företag att ha sån extremt bra service och verkligen bry sig om sitt varumärke och konsumenter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s