Resa till Dubai

Det är så gaaaalet sjukt att vi åker till Dubai om bara tre veckor. Vi landade ju nyss från Paris???? Jag insåg det idag när jag gick in för att räkna dagar (sånt jag gör till typ allt) och såg att vi åker så snart. Insåg då också att jag bara har en lite längre kjol och fick lite smått panik över det. Även om Dubai är väldigt liberalt och det inte är en sån stor grej att ha kort kjol på sig så vill jag ändå respektera deras kultur… och köpa en till kjol.

När jag ändå var inne och beställde en kjol passade jag på att även beställa en ny bikini som kommer vara riktigt snygg på mig när jag blivit brun eftersom den är gul. Jag måste verkligen bygga upp en grund innan vi åker dit så det inte blir som i Egypten där vi låg och stekte vid vattnet i fem timmar för att sedan bara känna en brännande känsla över hela ryggen på kvällen. Lession Learned.

Kom med tips på vad som finns att göra i Dubai. Vi är där mellan den 9-17 juni så det är sju heldagar och då vill man gärna ha saker att göra. En av dagarna ska vi göra en sak som Victor inte vet om ännu, en dag blir det Dubai Mall och se Burj Khalifa light show, en dag blir Mall of the Emirates sen vet vi liksom inte förutom att ligga på stranden. Vi bor på ett super lyxigt hotell i Dubai Marina så ser verkligen fram emot utsikten ifrån rummet.

Jag slänger in en av mina favoritbilder ifrån Egypten.img_2201

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s