Klimatkompensera

Söndagar är som ni vet en poddag för mig och Alexandra men tyvärr har stackaren gått och blivit sjuk. SÅ det kommer bli en podd-middag i veckan istället. Stora frågan är egentligen hur vi ska hinna spela in alla avsnitt till juni då jag är borta mer än halva månaden??? Men det kommer säkert bli galet bra.

Vi landar 11.00 från Dubai den 17e juni och sedan går flyget 07.55 (tror jag) den 18e till Turkiet så vi kanske hinner köra en touch down podd. Har jag ens nämnt Turkiet än? JAg tror inte det. Jag och Victor jobbar båda två väldigt mycket och jag kommer jobba ganska exakt varje dag fram till Spanien. Därför har vi tagit två och en halv vecka åt att resa och vara med varandra. Så först åker vi ifrån Stockholm till Dubai den 9e juni, från Dubai till Stockholm den 17e juni, från Stockholm till Istanbul den 18e juni och sedan hem den 26e juni och börjar direkt jobba den 27e igen.  Många datum att hålla reda på men det hör till.

Angående att resa mycket vill jag tipsa om en sak som jag tycker är så otroligt bra. Nämligen klimatkompensation. Detta är då inget samarbete utan jag bara tycker att denna hemsidan är så extremt bra och lätt att kompensera för miljöpåverkan man gör när man flyger. Rekommenderar starkt.

https://klimatkompensera.se/

img_0033

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s