GlamGlow Recension

Provade igår en ny ansiktsmask som jag hört s himla många personer prata om. Det är GlamGlows mask som ni ser på bilden. Asså ljuset var ju hemskt igår på grund av vädret (tur att jag snart flyttar) men jag tog en liten bild i alla fall, oavsett om den inte är så Glam Glowig. JAg tycker faktiskt att masken var riktigt bra. Den var skön på huden och torkade snabbt vilket jag gillar. Jag tycker verkligen inte om att behöva vänta på att en ansiktsmask ska bli klar så det passade mig perfekt.

Jag fick den här av Victors föräldrar när jag fyllde år så kan inte säga någonting om deras andra produkter förutom att en av mina vänner är helt galen i dom!img_4398

Ser ni förresten hur mycket jag måste fixa mina ögonbryn. Asså jag gjorde det innan Paris senaste gången och det är verkligen dags att färga om dom, så det får jag fixa ikväll. Definitivt innan resorna iallafall. Tror ni att ögonbrynen kommer blekas mycket efter två och en halv vecka i extremt soliga länder? Mitt hår har en tendens att nästan bli kritvitt så hoppas att ögonbrynsfärgen sitter bra haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s