Restips

Har ni några tips på vart man kan åka i januari (från Malaga) för att få en super slö vecka? Asså bara ligga vid stranden och helst över 25 grader som standard. Hotellrum eller hyra villa är det vi är inne på. Funderade på Lanzarote då ingen av oss har varit där plus att det ser så fint ut på bilder meeeen temperaturen verkar inte vara lite bra då.

Ska göra den research jag alltid gör när det kommer till att boka resor, kolla youtube vloggar som är under den månaden vi vill åka. Skicka in ALLA tips under länken BERÄTTA i bion där bloggmailen står och använd rubriken RESA. Ingen stadsresa då utan verkligen bo vid havet en vecka i januari. Ingen av oss har varit i Thailand men det känns inte heller som en prioritering just nu. Dock så ser det så vackert nu så kanske… JA asså ni hör ju, ALLA tips till mailen under länken BERÄTTA!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s